www.being-balanced.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Even voorstellen

Suzanne Bruggeman

Sinds mijn geboorte kom ik al in aanraking met honden en paarden, ik ben samen met ze opgegroeid en zij hebben altijd een deel van mijn leven uitgemaakt. Voor mij voelt het dan ook niet meer dan logisch dat ze dat blijven doen.


Al vanaf mijn jeugd roep ik dat ik met dieren wil werken, het heeft alleen eventjes geduurd voordat ik wist wat dat dan precies moest worden.
In 1997 ben ik naar de Middelbare Agrarische School in Dordrecht gegaan waar ik de vierjarige opleiding Kaderfunctionaris MKB Dierverzorging en Management heb gevolgd. In mijn examenjaar besloot ik er een studie tot paraveterinair bij te gaan doen, beiden met succes afgerond. Toch voelde het plaatje niet compleet en ben ik verder gaan zoeken. Heel wat jaren later (2009) vond ik via internet een cursus massage voor honden en paarden. Uit interesse ben ik deze gaan volgen en leerde zo de Silverlinde kennen. Nog geen maand later ben ik daar de studie tot natuurgeneeskundig therapeut gaan volgen. Na ook deze met succes te hebben afgerond wilde ik graag verder en kwam via een docent van de Silverlinde bij de Cranio Sacraal Therapie voor paarden terecht. Momenteel ben ik hiervoor in opleiding en ben erg blij met de extra therapie die ik de paarden kan bieden, je ziet zoveel gebeuren.

Ik heb zelf mijn eigen paard, een Orlov Throtter ruin die Bombay heet, waar ik dressuur mee rij en mijn hond Boston Terrier Philly waar ik Agility (behendigheid) mee doe.

Met Being Balanced hoop ik nog vele jaren dieren te kunnen helpen en met ze bezig te kunnen blijven.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu